ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς Καραπατάκη στην Αρένα

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα στο νέο γήπεδο ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, καθώς δέχθηκε ποινή αποκλεισμού απ' τον Αθλητικό Δικαστή. Η ποινή, που δεν είναι εφέσιμη, θα εφαρμοστεί στον αμέσως επόμενο αγώνα, που θα είναι κόντρα στον Άρη, στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας της Λάρνακας στο νέο της γήπεδο, το ΑΕΚ Αρένα.

Ο λόγος της ποινής, είναι πως εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Μάλιστα πρόστιμο για αυτή την υπόθεση δέχθηκε και η Νέα Σαλαμίνα.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον πρόεδρο της ΑΕΚ:
«*Καταγγελία κατά:
(β) του Ανδρέα Καραπατάκη Προέδρου της ΑΕΚ Λάρνακας γιατί μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά παράβαση του Κεφ. 9, άρθρο 23 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2016-2017

Απόφαση:Ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο».


Η ποινή για τη Νέα Σαλαμίνα:
«Καταγγελία κατά της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου γιατί επέτρεψε στο Πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας  Ανδρέα Καραπατάκη να μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά παράβαση του Κεφαλαίου 9, άρθρο 23 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2016-2017 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A' Φάσης περιόδου 2016-2017 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας/02.10.2016.

Απόφαση:Πρόστιμο.»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X