ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και κορυφή και ρεκόρ

Το επιτυχημένο πέρασμα της ΑΕΚ από το «Δασάκι» διατήρησε την ομάδα της Λάρνακας στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοφαρίζοντας μάλιστα την επίδοση της διετίας 2012-2013. Και τότε οι «κιτρινοπράσινοι» είχαν στηριχθεί στην συμπαγή τους άμυνα, κρατώντας την εστία του Χαίμοφ απαραβίαστη. Με ισάριθμα τρίποντα στον απολογισμό τους στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, οι «κιτρινοπράσινοι» διανύουν το καλύτερο ξεκίνημα σε σεζόν εδώ και μια τριετία, βάζοντας έτσι τις βάσεις για να επαναλάβουν τις υψηλές πτήσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Απέναντι στον Εθνικό, ο Ιμανόλ Ιντιακέθ, επέμεινε στο ροτέισον και δικαιώθηκε πανηγυρικά βλέποντας τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Για μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους είναι μεγάλη μαγκιά να καταφέρνει να παίρνει την ουσία έχοντας και πλουραλισμό στο σκοράρισμα, αλλά και ελάχιστες έως και μηδαμινές διαφοροποιήσεις όταν αγωνίζονται βασικοί σε σχέση με τις ρεζέρβες.

Με αυτά και με αυτά, η ομάδα της Λάρνακας είναι η μοναδική με το απόλυτο μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας περάσει από το «Δασάκι» και μια φορά από το «Τσίρειο» με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση