ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ούτε με αίτηση!

Πέραν από τη σπουδαία πρόκριση με ό,τι αυτή συνεπάγεται, η ΑΕΚ έβαλε παρακαταθήκη για το μέλλον με τον αγωνιστικό σχηματισμό και γενικότερα τον τρόπο λειτουργίας της ως ομάδα στη Μόσχα. Ο Ιμανόλ Ιντιακέθ επέλεξε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς όπως και με την Κλιφτονβιλ, ωστόσο αντί του ευέλικτου Χαραλαμπίδη, θέση στην επίθεση πήρε ο Άλβες.

Η περιοχή των «κιτρινοπράσινων» ήταν… άβατη, με τους Ρώσους να απειλούν σχεδόν αποκλειστικά με σουτ εκτός περιοχής. Η μοναδική στιγμή που επιθετικός της Σπάρτακ πάτησε περιοχή με μπάλα, ήταν αυτή στις αρχές της επανάληψης όταν ο Λαρένα σταμάτησε τον Πρόμες.

Μπορεί στο εγχώριο πρωτάθλημα η ΑΕΚ να χρειάζεται ως επί το πλείστον περισσότερη επιθετικότητα παρά αμυντική συμπεριφορά στους αγώνες της, ωστόσο εκεί που υστέρησε τα δύο περασμένα χρόνια, βρίσκει αντίδοτο. Στους «τελικούς» που οι Λαρνακείς ήθελαν την υπομονή και το γκολ είτε στο «Τσίρειο» για το κύπελλο, είτε στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα, κάτι πήγαινε στραβά.

Όμως με τακτική και πειθαρχία όπως χθες βράδι στη Μόσχα, φαίνεται ότι η ΑΕΚ έχει προσθέσει στις ικανότητές της άλλο ένα συστατικό που της έλειψε επί Κρίστιανσεν.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση