ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρχοντας των νοκ άουτ

Η πρόσληψη του Ιμανόλ Ιντιάκεθ από την  ΑΕΚ Λάρνακας το φετινό Καλοκαίρι ήταν ένας λόγος για να μάθουμε με ποιο τρόπο ανεβαίνουν οι ομάδες της Σεγούντα Μπε της Ισπανίας στη Σεγούντα.  Επίσης, είδαμε το παράδοξο και πρωτόγνωρο, να ανακοινώνονται βοηθός και γυμναστής ενός τεχνικού επιτελείου πριν ανακοινωθεί ο επικεφαλής.

Η Καταλανική Γέιδα, ποιος στη χάρη της, βρήκε… ρεπόρτερ στο νησί μας που ενημερώνονταν για τα νέα της και καταγράφαμε και τους αγώνες της. Αναρωτιόμασταν όμως όλοι, δημοσιογράφοι, κόσμος κτλ, πότε θα προλάβει να μάθει την ομάδα αφού η ΑΕΚ άρχισε προετοιμασία κι αυτός ακόμα προπονούσε άλλη ομάδα. Τελικά όμως, ήταν κι ένα στοιχείο που δεν αναδείξαμε όσο έπρεπε.

Ποιο ήταν αυτό; Το γεγονός πως ο Ιντιάκεθ ψήθηκε, όσο δεν πάει κιόλας, στη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων, αφού από τις 21/5 μέχρι και χθες(4/8) προπονεί ομάδες σε τέτοια ματς!

Έδωσε τρεις νοκ άουτ διπλές αναμετρήσεις με τη Γέιδα από τις 21/5 μέχρι τις 26/6 και από τις 30/6 δίνει κάθε Πέμπτη ασταμάτητα νοκ άουτ αναμετρήσεις με την ΑΕΚ!

Τόση ψυχοπνευματική προετοιμασία για αυτό που ζει φέτος ο άνθρωπος μπορεί να μην έκανε προπονητής ποτέ! Επίσης ένα ακόμα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι πως τίμησε το ψωμί που έφαγε στη Γιέιδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του συμβολαίου του. Έκλεισε αλλού μεν, σε ομάδα που δεν έπαιζε μπαράζ ανόδου αλλά προκριματικά Europa, αλλά είχε το μυαλό του εκεί που τον επέλεξαν από το 2014 και για αυτό άλλωστε καθυστέρησε να έρθει. Έπαιρνε προκρίσεις και παράταση παραμονής στην χώρα του.

Όσο για τα αποτελέσματα; Σε έξι διπλές νοκ άουτ αναμετρήσεις αυτό το Καλοκαίρι, πέρασε στις πέντε και μέτρησε μόλις έναν αποκλεισμό στους τελικούς των μπαράζ με τη Σεβίλλη Ατλέτικο κι αυτός στα πέναλτι. Εκεί στη Σεγούντα Μπε έκανε δυο προκρίσεις, μια στο όριο και μια ηχηρή επί της Ρεάλ Β’ και βίωσε τον αποκλεισμό στα πέναλτι που χαραμίζει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν.

Ήρθε αργά, ήρθε όμως έτοιμος για τη δουλειά που τον ήθελαν να κάνει μέσα στο Καλοκαίρι στην Λάρνακα. Και κατάφερε μαζί με την ομάδα του, να γράφει αυτό το Larnaca πρώτο θέμα η ιστοσελίδα της UEFA!

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X