ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προσοχή στις αντεπιθέσεις»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει τις αντεπιθέσεις της Κλίφτονβιλ, την οποία χαρακτήρισε ως επικίνδυνη στον συγκεκριμένο τομέα, εξέφρασε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν τον αυριανό (14/7), πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Είναι το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και είναι πολύ σημαντικό για μας. Παίζουμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι».

Για τον πλαστικό χορτοτάπητα: «Είναι σίγουρα διαφορετικός ο αγωνιστικός χώρος και πρέπει να προσαρμοστούμε επάνω σε αυτό, είναι όμως γενικά καλές οι συνθήκες στις οποίες θα αγωνιστούμε. Το γεγονός ότι θα παίξουμε σε συνθετικό χλοοτάπητα δεν αποτελεί καμιά δικαιολογία».

Για τις αυξημένες επιλογές σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο: «Σίγουρα έχουμε περισσότερες επιλογές με τους Μίνιο και Ορτίθ. Έχουμε επιλογές σε όλες τις θέσεις. Θα αποφασίσω για την 11άδα και οι παίκτες καλούνται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».

Για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην εντεκάδα: «Είναι πιθανό. Σε κάθε παιχνίδι επιλέγεται η πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα».

Για τον αντίπαλο: «Με βάση με αυτά που μου μετέφερε ο κ. Δημητρίου είναι μια δυναμική ομάδα που τρέχει συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και κυνηγά όλες τις μπάλες. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Επίσης, πρέπει να ελέγχουμε το ρυθμό αφού αν δεν τον ελέγχουμε θα είναι επικίνδυνο για μας».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση