ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη μετά από 5 χρόνια!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά σχεδόν... πέντε χρόνια χωρίζουν την ΑΕΚ από την τελευταία της νίκη με αντίπαλο εκτός συνόρων σε επίσημο παιχνίδι. Το περσινό οδοιπορικό των «κιτρινοπράσινων» στην Ευρώπη έληξε άδοξα με τη διπλή ήττα από την Μπορντό σε Γαλλία και Κύπρο, γεγονός που ανάγει τα τελευταία χαμόγελα μετά από Ευρωπαϊκό παιχνίδι στην 1η Δεκεμβρίου του 2011.

Ήταν τότε που η ΑΕΚ έγραψε τη λαμπρότερη σελίδα της ιστορίας της με συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, έχοντας ως αντίπαλους την Γερμανική Σάλκε, τη Ρουμανική Στεάουα και την Ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα. Η ομάδα της Λάρνακας δεν φάνηκε να αρκείται με την πρόκριση και μόνο στη φάση των ομίλων, αλλά πάλεψε μέχρι τέλους για πρόκριση πέραν αυτών, καταγράφοντας μια νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Το μοναδικό τρίποντο ήρθε την 5η αγωνιστική απέναντι στους Ισραηλινούς στο ΓΣΠ, με τους Γκαρσία και Πιντάδο να δίνουν προβάδισμα στην ΑΕΚ με 2-0, πριν ο αντίπαλος μειώσει στο τελικό 2-1.

Πέραν των δυο σκόρερς, χρόνο συμμετοχής πήραν οι Νέγκρι, Χόφλαντ, Φαν Ντάικ, Λίνσεν, Μουρίγιο, Ντε Κλερ, Δημητρίου, Πρίσο, Γκομές, Ντίμεχ, Σκοπελίτης και Μρντάκοβιτς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση