ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια... Φλοριανά γι' αρχή

Η κλήρωση της 20ης Ιουνίου βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού των ιθυνόντων της ΑΕΚ, οι οποίοι προσδοκούν σε ένα βατό αντίπαλο ώστε η ομάδα να μπει στη νέα χρονιά με το δεξί. Το γεγονός ότι οι Λαρνακείς ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους σαφώς νωρίτερα από την περσινή χρονιά, εγγυάται ότι δε θα βρουν στο διαβά τους σε πρώτη φάση, ομάδα της δυναμικότητας της Μπορντό.

Αυτό που θα ήθελαν οι «κιτρινοπράσινοι» θα ήταν μια κλήρωση όπως αυτή του 2011 και πιο συγκεκριμένα μια ομάδα τύπου... Φλοριανά. Απέναντι στην εν λόγω ομάδα, η ΑΕΚ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και μάλιστα εκτός έδρας, δείχνοντας σημάδια για το τι θα επακολουθούσε. Στο δρόμο για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι φετινοί δευτεραθλητές έκαναν αρχή από τη Μάλτα, φιλοδωρώντας την τοπική Φλοριάνα με 8 (!) γκολ.

Νέγκρι, Σεράν, Χόφλαντ, Φαν Ντάικ, Ντίμεχ, Λίνσεν, Μιρντάκοβιτς, Γκαρσία, Παύλου, Δημητρίου και Πρίσο είχαν πάρει φανέλα βασικού, ενώ από τον πάγκο είχαν έρθει οι Μυτίδης, Γκόμες και Κίγκσλει. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Γκονζάλο Γκαρσία με χατ-τρικ, ενώ το όνομά τους στη λίστα των σκόρερς είχαν βάλει επίσης οι Λίνσεν, Μιρντάκοβιτς, Παύλου, Μυτίδης και Γκόμες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X