ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα βλέπει και τους άλλους

Τα ανοιχτά θέματα του προγραμματισμού για την ΑΕΚ Λάρνακας είναι αρκετά, όμως το βλέμμα δεν μπορεί παρά να είναι και στο κεφάλαιο Ευρώπη με την ομάδα να ξεκινά πιο νωρίς από ποτέ τις υποχρεώσεις της.

Στις 20/6 θα μάθει τον πρώτο αντίπαλο αλλά και ποιον θα βρει σε περίπτωση που προκριθεί στο δεύτερο γύρο, με τους Λαρνακείς να είναι «δυνατοί» και στους δυο γύρους.  Αν τα καταφέρει, θα ασχοληθεί και με την κλήρωση του τρίτου γύρου στην οποία προς το παρόν θα είναι «αδύνατη».

Σημειώνουμε προς το παρόν, καθώς είναι η ομάδα με την τρίτη καλύτερη βαθμολογία από τις «αδύνατες» και δικαιούται να ελπίζει σε αποκλεισμούς άλλων ομάδων.

Οι ομάδες που ενδιαφέρουν είναι αυτές που ξεκινούν μαζί με την ΑΕΚ από τον πρώτο γύρο, αφού η κλήρωση του τρίτου γίνεται πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος.

Συνολικά, στον πρώτο προκριματικό υπάρχουν εφτά ομάδες με καλύτερη βαθμολογία από την ΑΕΚ και θέλει να αποκλειστούν τουλάχιστον τρεις για να τρυπώσει στους «δυνατούς». Υπάρχουν ομάδες με ιδιαιτερότητες όπως θα δείτε:

Οι ομάδες αυτές είναι: Μάριμπορ (Σλοβενίας), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μίντιλαντ (Δανίας), Ελσίνκι (Φινλανδίας), Δυναμό Μινσκ (Λευκορωσίας), Ομόνοια Λευκωσίας και Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).

Όπως φαίνεται, οι πιθανότητες είναι λίγες αλλά όσο υπάρχουν, ενδιαφέρει.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X
X