ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρυμματίστηκε το γυαλί

Κι αν στις διαπραγματεύσεις στην αρχή της χρονιάς το γυαλί στη σχέση ΑΕΚ και Μυτίδη ράγισε, πλέον μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι θρυμματίστηκε. Παρά το γεγονός ότι η υπογραφή της επέκτασης της συνεργασίας του διεθνή επιθετικού με τους «κιτρινοπράσινους» φάνηκε να εξομαλύνει την κατάσταση, οι απουσίες του από τις προπονήσεις μαρτυρούν το αντίθετο.

Από πλευράς ΑΕΚ δε φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία να εξετάσουν το λόγο… αποπροσανατολισμού του νεαρού φορ και αυτό που διαφαίνεται είναι ότι αρχίζουν να κάνουν σχέδια για τη νέα χρονιά χωρίς αυτόν. Ο πρώτος σκόρερ της διετίας 2014-2015 για τους δευτεραθλητές έχει βάλει στόχο να ξενιτευτεί, ωστόσο από πλευράς ΑΕΚ καλούνται να βρουν τον τρόπο ώστε να αποζημιωθούν (σε τέτοια περίπτωση).

Θυμίζουμε ότι ο Μυτίδης έζησε τη φετινή χρονιά όντας στη σκιά των Κάντε και Άλβες, ενώ δύο τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να κτίσει σερί εμφανίσεων. Ενδεχομένως η δίψα για αγωνιστικά λεπτά σε συνδυασμό με το σεβασμό που κέρδισε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, να ενισχύουν τις τάσεις φυγής του ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται σε ηλικία που προσπαθεί να κτίσει όνομα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση