ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η ΑΕΚ μεγαλώνει»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κλήμης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή "Pressing" του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Κορκ και πως βλέπει γενικότερα την ομάδα φέτος.

Αναλυτικά τι είπε στον Ανδρέα Βιολάρη:

Πρώτο σχόλιο: «Όλη μου η ζωή αν εξαιρέσουμε το εξάμηνο στον ΑΠΟΕΛ και για 10-12 χρόνια ήμουν στην ΑΕΚ. Ευτύχησα να παίξω στον Πεζοπορικό στα 16 μου και ήμουν απέναντι σε ονόματα-τέρατα τότε.»

Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Έχουν αλλάξει οι καιροί για την Κύπρο. Τώρα πας στο γήπεδο και με δυσκολία βλέπεις Κύπριους παίκτες. Αυτό με στεναχωρεί και έχει αντίκτυπο και στην εθνική ομάδα. Σπάνια οι προπονητές εμπιστεύονται τους Κύπριους ποδοσφαιριστές.»

Για τον εαυτό του: «Τον καιρό της ενοποίησης ήμουν βασικός στον Πεζοπορικό και στην Εθνική ομάδα. Εκείνη την εποχή ήταν ένα αλαλούμ με τους παίκτες, τα χρώματα κλπ. Όποτε τα θυμόμαστε τώρα γελούμε με τους πρώην συμπαίκτες μου. Όταν τα θυμόμαστε, λέμε ότι μακάρι να παίζαμε ποδόσφαιρο για πάντα. Οι σημερινοί παίκτες είναι ευλογημένοι που παίζουν ποδόσφαιρο τώρα. Βλέπω το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ακόμα και τώρα. Πήρα και την φανέλα του Λουίς Ενρίκε. Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω και του χαρακτήρα μου.»

Για τον σημερινό αγώνα με Κορκ: «Ουαί και αλίμονο αν σκεφτόμαστε ότι προκριθήκαμε. Μια σοβαρή ΑΕΚ έδειξε ότι είναι διαβασμένη, με ομοιογένεια. Είμαι σίγουρος ότι και σήμερα θα πάρουμε την πρόκριση, έστω και δύσκολα. Η αισιοδοξία των Ιρλανδών μας κάνει να είμαστε σοβαροί για απόψε. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Στο ποδόσφαιρο γίνονται εκπλήξεις, όμως έχουμε το πάνω χέρι. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα πλέον. Είδαμε και την Προγκρέ απέναντι στην Ρέιντζερς.»

Για Κάσες: «Αυτοί που απαρτίζουν το προπονητικό τιμ, ξέρουν καλύτερα την ομάδα. Αν κάποιος είναι ανέτοιμος, είναι θέμα του προπονητή αν τον υπολογίζει ή όχι».

Για την νέα ομάδα: «Περίμενα να έρθουν κάποιοι νέοι παίκτες. Ο Τσάβι Ρόκα είναι ο μόνος που ξέρει τι κάνει και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι ο καλύτερος, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Ευελπιστώ ότι κάτι μας επιφυλάσσει με μεταγραφή, ανάλογου εκτοπίσματος με Κάσες. Αν περάσεις τώρα, γίνεται εφικτό το όνειρο για ομίλους. Ο κόσμος γίνεται πιο απαιτητικός και η διοίκηση «διψά» για τίτλους. Θέλω και πρωτάθλημα και ομίλους. Η ΑΕΚ μεγαλώνει σιγά σιγά με δικό της γήπεδο. Ο κόσμος δικαιολογημένα έχει απαιτήσεις. Τα καλύτερα έρχονται.»

Για τις αντιδράσεις στο γήπεδο: «Δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα και αντιδρούσα πιο παλιά. Τώρα απλά πηγαίνω στο γήπεδο και έχω την γνώμη μου και την κρατώ για μένα. Αν βρίζεις κάποιον παίκτη σου, τότε τον κάνεις να παίζει χειρότερα.»

Πρόβλεψη για σήμερα: «Χ ημίχρονο, άσο τελικό».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X