ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions και του Europa League.

Μετά τις νίκες που πέτυχαν και οι τέσσερις ομάδες μας στους πρώτους αγώνες, έχουν βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο των διοργανώσεων που συμμετέχουν.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών:

Το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στο Λουξεμβούργο με την Ντούντελαντζ την Τετάρτη 19 Ιουλίου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00. 1-0 είχε νικήσει το ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα.

Ο Απόλλωνας θα παίξει στη Μολδαβία με τη Ζάρια την Πέμπτη 20 Ιουλίου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00. 3-0 υπέρ του Απόλλωνα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κορκ Σιτι Ιρλανδίας την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο "ΑΕΚ Αρένα". Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00. Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με την Πρόγκρες Λουξεμβούργου την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00. 1-0 το αποτέλεσμα υπέρ της ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα στο Λουξεμβούργο.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση