ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών αγώνων

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για όλες τις ομάδες μας που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουμε αυτή την εβδομάδα.

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Απόλλων, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ αγωνίζονται στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και η προσπάθεια όλων είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουν. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

ΑΠΟΕΛ: Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 20:00 υποδέχεται στο ΓΣΠ την Ντούντελαντζ Λουξεμβούργου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 19:00 στο Λουξεμβούργο.

Απόλλων: Αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο Europa League με αντίπαλο τη Ζάρια Μπάλτι Μολδαβίας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο "ΑΕΚ Αρένα" στη Λάρνακα και θα μεταδοθεί από τη Cytavision. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 20 Ιουλίου στη Μολδαβία. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00.

ΑΕΚ: Μετά την πρόκριση της επί της Λίνκολν Γιβραλτάρ, αντιμετωπίζει την Κόρκ Σιτι Ιρλανδίας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας, την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:45. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τους Ιρλανδούς στο ΑΕΚ Αρένα στις 20 Ιουλίου στις 20:00 στο ΑΕΚ Αρένα. 

ΑΕΛ: Μετά την πρόκριση επί της St Joseph's από το Γιβραλτάρ, επόμενος αντίπαλος της είναι η Πρόγκρες από το Λουξεμβούργο. Την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Λουξεμβούργο ο πρώτος αγώνας ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 20 Ιουλίου στις 20:00 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

 

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση