ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο τίτλος στο «τριφύλλι»! (pics)

Μεγάλη νίκη της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ με 1-3 στον τελικό του Προαιρετικού Κυπέλλου U21 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας. Ο Χαντζάρας με δύο γκολ και ο Βασιλείου τα γκολ των "πρασίνων". Ο Ηλιόπουλος το γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Η εικόνα του αγώνα

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «πράσινους». Μόλις στο 5’ άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Χαντζάρα μετά από ασίστ του Κατσαντώνη. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Παπακωνσταντίνου στο 16’. Στη συνέχεια, η Ομόνοια ισορρόπησε το ματς φτάνοντας και στην επίτευξη δεύτερου γκολ στο 30’. Σκόρερ ήταν ο Απόλλωνας Βασιλείου μετά από πάσα του Χρίστου Χαραλάμπους. Σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο στο Μακάρειο.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε καλύτερα την επανάληψη, μειώνοντας το σκορ με κεφαλιά του Ηλιόπουλου στο 53’ από εκτέλεση κόρνερ του Αρτεμίου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Ομόνοια αποκατέστησε την διαφορά των δύο τερμάτων στο 67’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χαντζάρα μετά από ασίστ του Φραγκέσκου, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στη συνέχεια, η Ομόνοια έχασε ακόμα δύο ευκαιρίες για να διευρύνει το δείκτη του σκορ με Βασιλείου και Φιακά. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ πίεσε προς το τέλος, χωρίς αντίκρισμα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, δεν άλλαξε κάτι και η Ομόνοια κατέκτησε το κύπελλο.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Παρασκευά, Σκώττης, Άδωνη, Ηλιόπουλος, Στυλιανίδης, Ανδρέου (72' Αναστασίου), Χαπέσιης (49' Αρτεμίου), Χαραλάμπους, Ευριπίδου, Γκρούμπατς, Παπακωνσταντίνου (56' Κιτρομηλίδης)

Ομόνοια: Χριστοδούλου, Βασιλείου, Φραγκέσκου, Χαντζάρας, Χρυσοστόμου (90' Παναγή), Πιτταράς, Χαραλάμπους (79' Πατσής), Φιάκας, Κατσαντώνης, Κρίστιτς, Ζάγκουλος

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Take my money!

ΑΕΚ: Take my money!

Ποιο βάθος; Ο Τόνγκια μετατράπηκε σε παίκτη της διαφοράς!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ
X