ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνάντηση με πρόεδρο ΚΟΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη είχε την περασμένη Παρασκευή (12/5) αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Άντρο Κουλουμπρή, το μέλος του ΔΣ κ. Σάββα Σοφοκλέους καθώς και τους νομικούς συμβούλους του Συνδέσμου κ. Λούη Δημητρίου και κα Έλενα Αρτεμίου.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατοχύρωση του επαγγέλματος του προπονητή, ενώ ετέθη επίσης και το θέμα του ελέγχου των αθλητικών εγκαταστάσεων και συζητήθηκαν τα κριτήρια αξιολόγησής τους.

Επίσης, έγινε αναφορά στην προστασία του προπονητή στη βάση ενός ενιαίου, στάνταρ συμβολαίου μεταξύ εργοδότη (σωματείου) και εργοδοτούμενου (προπονητή), το οποίο θα καλύπτει τους εργαζόμενους σε θέματα όπως οι κοινωνικές ασφαλίσεις, η ασφαλιστική κάλυψη και ο κατώτατος μισθός.

«Εκ μέρους όλων των Κύπριων προπονητών ποδοσφαίρου, θέλω να ευχαριστήσω τον ΚΟΑ και προσωπικά τον κ. Γεωργιάδη, που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας για συνάντηση. Η αντιμετώπιση του ΚΟΑ προς τα αιτήματά μας ήταν κάτι παραπάνω από θετική και πιστεύουμε πως θα πορευτούμε μαζί στον αγώνα της κατοχύρωσης του επαγγέλματος του προπονητή ποδοσφαίρου στην Κύπρο» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Άντρος Κουλουμπρής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών.

Ύψιστη προτεραιότητα για τον Σύνδεσμο Προπονητών είναι η κατοχύρωση του επαγγέλματος του προπονητή και η εισαγωγή του στάνταρ συμβολαίου, το οποίο θα καλύπτει τον προπονητή σε θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων και ασφάλισης εργασίας, ενώ θα περιλαμβάνει πρόνοια και για τον κατώτατο μισθό.

Δελτίο τύπου

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X