ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα προπονούσε Τ/κ ομάδα ο Καϊάφας»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα θα αγωνίζεται σε ομάδα των κατεχομένων αφού αφίχθηκε σήμερα στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Κογκολέζος επιθετικός αφού περιπλανήθηκε για 5 χρόνια σε ομάδες της Τουρκίας πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στα κατεχόμενα με την φανέλα της Μερίτ, ομάδας που έχει έδρα την Κερύνεια.

Η εταιρεία που ολοκλήρωσε την παράνομη μεταγραφή και εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή είναι η «Tekin Birinci Licensed Players’ Agent Professional».

Στο Instagram της εταιρείας πέραν από τη φωτογραφία της άφιξης του Λούα Λούα στην Κύπρο βρήκαμε και μια άλλη ενδιαφέρουσα φωτογραφία.

Σε αυτή απεικονίζεται ο Κώστας Καϊάφας με ένα άτομο της εταιρείας. Στη φωτογραφία αυτή στη λεζάντα αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας δεν θα είχε πρόβλημα στο μέλλον να προπονήσει τουρκοκυπριακή ομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο ποδοσφαιρικός θρύλος της Κύπρου, Κώστας Καϊάφας, ο οποίος τώρα είναι προπονητής είπε πως δεν είναι αρνητικός στο να κοουτσάρει μία Τουρκοκυπριακή ομάδα στο εγγύς μέλλον. Είμαστε όλοι Κύπριοι και όλοι θέλουμε ειρήνη στην Κύπρο και ενότητα».

Δείτε τις δύο φωτογραφίες.

 

 

 

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση