ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 2-3 μήνες»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» για το θέμα που προέκυψε με τις προσφορές για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ανδρέα Βιολάρη:
 
«Ξεπεράσαμε ακόμη ένα σκόπελο. Η αναθεωρητική επιτροπή επικύρωσε την απόφαση του ΚΟΑ για ακύρωση των προσφορών . Είχαμε εναλλακτικά σενάρια και για τις δυο περιπτώσεις των αποφάσεων. Ο στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε την κάρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η διαδικασία είναι η εξής. Θα ζητήσουμε νέες προσφορές από τις τέσσερις εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτή η διαδικασία επιτρέπεται από το νόμο. Στη διαδικασία που συζητούμε δεν επιτρέπονται νέοι ενδιαφερόμενοι. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μεγάλες εταιρείες οι οποίες μπορούν να φέρουν εις πέρας το έργο. Για να είμαστε μέσα στα χρονικά πλαίσια, θεωρώ ότι ένας ορίζοντας 2-3 μηνών είναι αρκετός για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Έχουμε φτάσει στο τελευταίο στάδιο για να ξεκινήσει το έργο να υλοποιείται.»

Για το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου:

«Όποιος δεν έχει βίαιη συμπεριφορά στο γήπεδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι χούλιγκαν είναι πολύ λίγοι αριθμητικά για αυτό θα πρέπει να προστατέψουμε τους πολλούς. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε σε κανένα να δημιουργεί επεισόδια στους αθλητικούς χώρους. Είμαι αισιόδοξος ότι η κάρτα φιλάθλου θα συμβάλει στην ελαχιστοποίηση της έξαρσης της βίας στους αθλητικούς χώρους»

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
X
X