ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πενήντα πενήντα οι πιθανότητες»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στα μάτς του κυπέλλου και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστόφορου:

 Εκτίμηση :«Κλασικό ματς. Η Ανόρθωση πρέπει να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια σε δυο παιχνίδια γιατί ο Απόλλωνας είναι καλύτερα στελεχωμένη ομάδα. Ο Απόλλωνας πρέπει σημερινά δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Έχει ειδικότητα στο κύπελλο όμως η Ανόρθωση είναι προετοιμασμένη για αυτά τα ματς. Οι πιθανότητες είναι στο πενήντα-πενήντα. Θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο. Το ΑΠΟΕΛ στο άλλο ματς είναι το μεγάλο φαβορί. Όπως λένε και οι άνθρωποι της Δόξας δίνουν περισσότερη σημασία στο πρωτάθλημα. Θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση για το ΑΠΟΕΛ αλλά εύκολα ή  δύσκολα θα κερδίσει».

Η συνέχεια στο πρωτάθλημα :«Η ΑΕΚ φάνηκε συνεπής και μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας δεν φάνηκε πιστός στο ραντεβού με τη ΑΕΛ που φάνηκε καλύτερη ως ομάδα. Ο Απόλλωνας πήρε κάτι περισσότερο από αυτό που δικαιούταν, αλλά στο χέρι του είναι να διαχειριστεί τα επόμενα ματς. Το ΑΠΟΕΛ παρά την κούραση, έχει τον πρώτο λόγο. Την ερχόμενη Κυριακή καθορίζεται η πορεία των ομάδων».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
X
X