ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Καλοί οι υπολογισμοί αλλά...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο Κύπριος τεχνικός Σάββας Παρασκευά.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η χρονιά και προβλέπω πως μέχρι τέλους έτσι θα συνεχιστεί. Το φετινό πρωτάθλημα είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο σε άποψη ανταγωνισμού, όμως είχαμε περισσότερες προσδοκίες σε σχέση με την ποιότητα».

Για τους πρωταγωνιστές: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται σίγουρα στα καλύτερα του. Ειδικά τον τελευταίο μήνα υπάρχουν προβλήματα στην αγωνιστική του συμπεριφορά και μέχρι σε ένα σημείο δικαιολογημένα. Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχουν δώσει και σε ψηλές εντάσεις. Ο αντίλογος όμως είναι πως θα έπρεπε να γίνουν κινήσεις τον Γενάρη. Θα έλεγα πως έγιναν οι κινήσεις, εκεί όμως που δεν υπολόγισαν στον ΑΠΟΕΛ είναι ο βαθμός προσαρμογής των νέων αποκτημάτων. Αυτό δεν υπολόγισαν σωστά στον ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ είναι συνδιεκδικητές και έχουν τη δυνατότητα να σπάσουν την παντοκρατορία του ΑΠΟΕΛ. Όμως θα θέσω ένα σημείο. Δεν έχουν την σταθερότητα που χρειάζεται για να κτυπήσουν τον ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ τη μια κερδίζει την άλλη χάνει. Ο Απόλλωνας είχε τη δυνατότητα να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και δεν τα κατάφεραν. Η επόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά».

Για τους υπολογισμούς των ομάδων: «Καλοί είναι οι προγραμματισμοί και οι επιδιώξεις, όμως κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν. Ο ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα υπολόγιζε πως με νίκη επί της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ θα τελείωνε το πρωτάθλημα. Όμως ο υπολογισμός αυτός ανατράπηκε. Έτσι καλά κάνει ο Απόλλωνας να κάνει υπολογισμούς, όμως τα δεδομένα αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Σίγουρα για τον Απόλλωνα θα είναι ιδανικό να έχει την μπάλα στα πόδια του την τελευταία αγωνιστική».

Για τους αγώνες του Σαββατοκυρίακου: « Στο ΑΕΚ Αρένα θα γίνει ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι. ΑΕΚ και Απόλλων έχουν δείξει πως δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους. Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε όμως όπως δήλωσαν και οι ίδιοι η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που ανέμεναν. Όπως και ο Απόλλωνας ο προπονητής του είπε πως δεν παίξαμε και δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Όμως όλα αυτά είναι θεωρία και όταν οι ομάδες μπουν στο γήπεδο όλα αλλάζουν. Όποιος κάνει πιο λίγα λάθη θα κερδίσει. Από την άλλη η ΑΕΛ είναι σταθερά σε ανοδική πορεία, όμως ο ΑΠΟΕΛ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει».

Για τους Κύπριους προπονητές: «Έχουν αποδείξει και τώρα και παλαιότερα πως όσοι πάρουν ευκαιρία μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ομάδα και στον στόχο τους. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην σχολή προπονητών και πλέον δεν είναι λόγια. Λέγαμε πως ας πάρουν ευκαιρίες οι Κύπριοι και τώρα που πήραν τις εκμεταλλεύονται σε μεγάλο βαθμό».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση