ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφαίρεση βαθμών και διαγραφή Σωματείων

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την διάρκεια της τελευταίας του συνεδρία στις 21.03.2017, αποφάσισε να διευκρινίσει τις Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων, αλλά και των Πειθαρχικών Κανονισμών όπως πιο κάτω:
(α) Σε περίπτωση που επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών σε οποιοδήποτε σωματείο, οι βαθμοί θα αφαιρούνται από το Πρωτάθλημα που συμμετείχε η ομάδα όταν έγινε το αδίκημα και επιβλήθηκε η σχετική ποινή.
(β) Σε περίπτωση που η ποινή είναι διαβάθμιση της ομάδας σε κατώτερη κατηγορία, τότε η ομάδα θα σταματά να αγωνίζεται άμεσα μέχρι την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στη χαμηλότερη κατηγορία σύμφωνα με την ποινή που της επιβλήθηκε.
Σε όλους τους αγώνες που είχε να αγωνιστεί η ομάδα μέχρι τέλος του Πρωταθλήματος, αλλά και σ’ όλους τους αγώνες που έχει ήδη αγωνιστεί, θα μηδενιστεί και οι αγώνες θα κατακυρωθούν με 3-0 υπέρ του αντιπάλου.
(γ) Σε περίπτωση διαγραφής ομάδας θα ισχύουν τα ίδια, όπως και στην περίπτωση της διαβάθμισης της ομάδας.  
(δ) Οποιοδήποτε κενό δημιουργείται από την διαγραφή ομάδας ή από την διαβάθμιση ομάδας θα συμπληρώνεται την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο από την προηγούμενη κατηγορία.
Δηλαδή αν η ομάδα που διαβαθμίστηκε ή διαγράφηκε είναι της Α’ Κατηγορίας, δεν θα επηρεάζεται η διαβάθμιση από την Α’ στην Β’ Κατηγορία, αλλά θα ανεβαίνει μια ομάδα περισσότερη από την Β’ Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση