ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρυσοστόμου για ΚΟΠ ΤV

Συνάντηση έκαναν χθες τα σωματεία που βρίσκονται στο ΚΟΠ TV για το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψουν για την τριετία 2019-22. Στην συνάντηση ήταν και δύο ομάδες της α’ κατηγορίας, που δεν βρίσκονται στο ΚΟΠ TV.

Για την συνάντηση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95, ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυστοστόμου:

«Στην συνάντηση κλήθηκαν οι ομάδες που βρίσκονται στο ΚΟΠ TV, αλλά και αυτές που εκδήλωσαν πρόθεση να μπουν κάτω από αυτή την τηλεοπτική στέγη. Η συνάντηση αυτή έγινε με σκοπό να προετοιμαστούμε, έτσι ώστε να πέτυχουμε καλύτερους όρους στο νέο συμβόλαιο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Απώτερος σκοπός είναι να αυξηθούν τα έσοδα των σωματείων. Είναι γνωστό ότι τα πλείστα σωματεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο οικονομικό και τα τηλεοπτικά είναι το μεγαλύτερο έσοδο των σωματείων. Ότι γίνεται, γίνεται πάντα με την σύμφωνο γνώμη της ΚΟΠ».

Ακολούθως, αποκάλυψε ότι στην συνάντηση ήταν δύο ομάδες της Α’ κατηγορίας που δεν είναι στην ΚΟΠ TV: «Στην συνάντηση ήταν δύο σωματεία που δεν βρίσκονται στο ΚΟΠ TV, αλλά ήθελαν να ακούσουν και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και να τους συμφέρει να ενταχθούν κι αυτοί στο ΚΟΠ TV».

Ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι ομάδες: «Δεν θέλω να πω περισσότερα πάνω σε αυτό. Απλά, αυτό που θα συμπλήρωνα είναι ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια για να αυξηθούν τα έσοδα των σωματείων και δεν είναι μόνο από το τηλεοπτικό . Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όχι μόνο από τα τηλεοπτικά. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ και να αφήσουμε τον κ. Καραπατάκη να κάνει την δουλειά του».

Για την β’ κατηγορία: «Είναι ένα θέμα που είδαμε. Στην ουσία τα σωματεία που παίζουν στην β’ κατηγορία δεν επωφελούνται από τα τηλεοπτικά. Μέσα στο σχέδιο που ανέλαβε να ετοιμάσει ο φίλος Άντρος Καραπατάκης θα περιλαμβάνεται και η Β’ κατηγορία».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση