ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ανάγκη για διακρίσεις...»

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργου Παττίχη μίλησε ο παλαίμαχος άσος Γιώργος Ιωσηφίδης. Ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα μίλησε για το πρωτάθλημά μας, αλλά και για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Άντερλεχτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για το πρωτάθλημα: « Οι δύο ομάδες δείχνουν χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια. Η ΑΕΚ μετά την κρίση που είχε σε κάποια παιχνίδια και χαμένους βαθμούς, επανήλθε και θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στα πλέι οφ. Μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα πλέι οφ. Ο Απόλλωνας έδειξε και προχθές με 10 παίκτες κόντρα στην Ανόρθωση ότι μπορούσε να κερδίσει και το παιχνίδι . Θεωρώ πως οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ και του Απόλλωνα θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ και η Ομόνοια δεν μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και θα διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή έξοδο.»

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει τις δυνατότητες να περάσει την Άντερλεχτ. Ίσως το μόνο αρνητικό είναι ότι το πρώτο ματς γίνεται στην Κύπρο, εκεί, όπου πρέπει να μην δεχτεί κάποιο γκολ.  Αν κερδίσει θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε πως ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει περισσότερο. Η χώρα μας και το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από διακρίσεις.»

Για τον ρόλο του κόσμου στο μεθαυριανό παιχνίδι: «Ο κόσμος πάντα παίζει τον δικό του ρόλο και δίνει την δική του μάχη του στις κερκίδες. Αυτό ίσως να ξαφνιάσει και να αποπροσανατολίσει τους Βέλγους και  η πίεση να τους  καταβάλει. Ελπίζουμε πως  ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το ζητούμενο στον μεθαυριανό αγώνα.»

 Για το δεύτερο γκρουπ στο πρωτάθλημά μας:«Σ’ αυτά τα παιχνίδια του δευτέρου γκρουπ θα πρέπει να γίνει μια διαχείριση από όλες τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μην γίνονται εξοικονόμηση δυνάμεων εις βάρος μιας ομάδας ή μιας άλλης. Είδαμε κάποια παιχνίδια να μην παίζονται με τον σωστό τρόπο. Η Σαλαμίνα και η  Άχνα δεν μπορούν να νιώθουν τόσο άνετα. Ο Ερμής δεν τίθεται θέμα να μπει σε περιπέτειες. Αν δεν προσέξουν η Άχνα και η Σαλαμίνα ίσως να μπλεχτούν σε περιπέτειες.Στα 3-4 πρώτα παιχνίδια των ομάδων θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Η Καρμιώτισσα μπορεί να έχει μια μικρή διαφορά και ένα προβάδισμα, όμως έχει να αντιμετωπίσει Δόξα και Άρη, παραδοσιακές ομάδες πρώτης κατηγορίας. Αυτές οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X