ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα κριθεί στο ΓΣΖ

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά, η ΑΕΚ θα χρειαστεί να ιδρώσει και στον επαναληπτικό αγώνα με την Καρμιώτισσα, προκειμένουν να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Εγγλέζου και Χαραλαμπίδης έδωσαν προβάδισμα στους «κιτρινοπράσινους» όντας οι δύο από τους πέντε Κύπριους που πήραν φανέλα βασικού, ωστόσο ένα εξαιρετικό γκολ του Μπόλιανετς στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, καθιστά τα πάντα ρευστά εν όψει του δεύτερου αγώνα στο ΓΣΖ.

Πρώτο ημίχρονο

Την πρωτοβουλία των κινήσεων ανέλαβαν νωρίς οι γηπεδούχοι οι οποίοι έφταναν έυκολα μέχρι το ύψος της αντίπαλης περιοχής αλλά να παρουσιάζει δυσκολίες στην τελική προσπάθεια. Ένα σουτ του Μπόλιεβιτς στο 11ο λεπτό αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Καϊρίνο, ενώ μια κεφαλιά του Καταλά τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ, δεν κατέληξε στον στόχο. Ο Εγγλέζου ήταν άστοχος με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 25ο λεπτό, ενώ ο Αβραάμ Τσούκας σωστά επέτρεψε την ομαλή εξέλιξη του αγώνα σε πέσιμο του Άλβες στην περιοχή στο 29ο. Στο 36ο λεπτό ο Βραζιλιάνος επιθετικός της ΑΕΚ σημάδεψε το δοκάρι με τον επερχόμενο Χαραλαμπίδη να νικά τον εξουδετερωμένο Καϊρίνο για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άλβες έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Εγγλέζου που έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0.

Δεύτερο ημίχρονο

Με τους Βαττή και Πάντο να παίρνουν θέση στον αγωνιστικό χώρο, ο Λιάσος Λουκάς προσπάθησε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα, φτάνοντας στο ζητούμενο στο 55ο λεπτό. Ο Μπόλιανετς με ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντίπαλους και με ασύλληπτο σουτ στην κίνηση μείωσε σε 2-1. Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έριξε στον αγώνα τον Τρισκόφσκι αντί του Ακοράν, με την Καρμιώτισσα να φλερτάρει με την ισοφάριση με σουτ του Πάντου στο 68ο λεπτό. Αμέσως μετά ο Άλβες ελίχθηκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν χλυαρό, ενώ ο Ταραλίδης αντέδρασε σωτήρια σε εξ επαφής προσπάθεια του Καταλά στο 71ο λεπτό ανακόπτωντας πάνω στην γραμμή. Στο 78ο και 80ο λεπτό ο Βαττής έφτασε κοντά στο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πλασέ από πλάγια θέση αντίστοιχα, ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο Όρντος φλέρταρε με αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει εκτέλεση κόρνερ. Σε χρόνους καθυστερήσεων ο Άλβες έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ωστόσο ο Σάλιακας με προβολή δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

ΑΕΚ (Ι. Ιδιακέθ): Γιωργαλλίδης, Μόισοφ Καταλά, Ακοράν (59' Τρισκόφσκι), Άλβες, Μπόλιεβιτς, Λαμπάν (46' Λαρένα), Εγγλέζου, Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης, Μιντίκκης (79' Ορτίθ)

Καρμιώτισσα (Λ. Λουκά): Καϊρίνος, Ταραλίδης, Γουίλερ, Χριστοφή (46' Βαττής), Αντάμοβιτς (89' Κυριάκου), Αρότσα, Σταύρου (46' Πάντος), Λοκόμπε, Μπόλιανετς, Σάλιακας, Όρντος

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X