ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είστε συνένοχοι κύριοι»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ, Πάμπος Στυλιανού,  εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά των Κωστάκη Κουτσοκούμνη και Ιωνά Νικολάου.

Αναλυτικά:

Μέσα στον κυκεώνα που έχει δημιουργηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου, με πολλούς ένοχους και όχι μόνο τις ομάδες που αναφέρονται στους φακέλους της UEFA, προβάλλει η μεγάλη (δήθεν) πρόκληση της αυριανής άτυπης συνέλευσης των σωματείων.

Φυσικά έτσι φαίνεται, αλλά όλα είναι μια αυταπάτη αφού τίποτε ουσιαστικό δεν πρόκειται να γίνει σε αυτή. Κάθε φορά που τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου στοιβάζονται σε τόσο βαθμό που προκαλείται δημόσια συζήτηση, οι κρατούντες την ΚΟΠ, ηγεσία και συνοδοιπόροι τους, προσφεύγουν στα σωματεία μέλη τους. Αυτό κάνουν για χρόνια και ένας που παρακολουθεί από κοντά τα τεκταινόμενα μπορεί να θυμηθεί τις ατέλειωτες άτυπες του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπου καλούσε μόνο τους προέδρους των σωματείων για να συζητήσουν τα άλυτα οικονομικά αδιέξοδα των σωματείων.

Αυτό ήταν γύρω στο 2010. Ένα χρόνο αργότερα ήταν τα αδιέξοδα της διαιτησίας και την άνοιξη του 2011 έβγαλε από το μανίκι τον άσο του ξένου αρχιδιαιτητή. Έτσι εξασφάλισε και την ανανέωση της θητείας του για ακόμα 4 χρόνια. Το ίδιο έγινε και πριν 2 χρόνια με το οργανωμένο αίτημα τότε για αύξηση των ομάδων.

Τώρα είναι οι φάκελοι και τα στημένα, που αυξάνονται και πληθύνονται, ενώ έχουμε και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Αυτό και αν είναι κατάντημα. Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας να επιδίδεται σε δημόσιο διάλογο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να νιώθει και την άνεση να αναφέρεται απαξιωτικά σε σωματείο μέλος της ΚΟΠ (Καρμιώτισσα). Ό,τι και όσα να έχει σε βάρος του αυτό το σωματείο.

Εσύ ο ίδιος κ. πρόεδρε οδηγείτε το κυπριακό ποδόσφαιρο στον πάτο, στην πλήρη απαξίωση. Με τον προκλητικό τρόπο που λειτουργείτε από την άνεση της καρέκλας και της εξουσίας. Με τις σκοπιμότητες και την αλαζονεία σας, την έλλειψη βούλησης να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των στημένων.

Παρά το γεγονός ότι σε αυτό το τελευταίο, μεγάλος “συνένοχος” είναι ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, που αν είχε τη πολιτική βούληση ύστερα από κάποια παιχνίδια θα έστελνε την αστυνομία με την κλούβα της να μπουκάρει στα αποδυτήρια και να κάνει κάμποσες συλλήψεις.

Είστε συνένοχοι κύριοι για το όλο κατάντημα, την καταθλιπτική εικόνα που εκπέμπεται. Διότι εσείς κρατάτε και το κρέας και το μαχαίρι. Όσον αφορά την αυριανή άτυπη συνέλευση των σωματείων, πέστε μου εσείς ένα καλό λόγο που σωματεία εκτός “κυκλώματος” πρέπει να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

«Οι στάβλοι του Αυγεία” είναι δικοί σας…».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Κρίμα...

Κρίμα...

Σε μια σεζόν που ο Ουκρανός έκανε σπουδάια ματς
 |  HOT SPOT