ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σημαντική διάλεξη του Συν. Προπονητών

Μια πολύ σημαντική και άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη διοργανώνει ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου την προσεχή Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, με θέμα «Ο Ρόλος του Γονιού στο Γήπεδο και Ο Ρόλος του Προπονητή ως Παιδαγωγός».

Όπως προκύπτει και από το θέμα, η διάλεξη θα χωριστεί σε δύο ενότητες, εξίσου σημαντικές για το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες και όσους ασχολούνται με αυτό. Το θέμα θα αναπτύξει ο αθλητικός ψυχολόγος και λέκτορας καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ. Κωνσταντίνος Τσουλούπας.

«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη που αφορά σχεδόν όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, καθώς όλοι, είτε ως γονείς ή συγγενείς, είτε ως επαγγελματίες, είμαστε ή θα είμαστε μελλοντικά, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι με το χώρο των ακαδημιών» δηλώνει ο Χρίστος Πιερέττης, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών και συντονιστής της εκδήλωσης, μαζί με τον Μάριο Κκαρά.

«Θέλω να καλέσω τόσους τους συνάδελφους προπονητές, ανεξαρτήτως του που εργάζονται αυτή την περίοδο, αλλά και τους γονείς που έχουν παιδιά σε ακαδημίες, να παρακολουθήσουν τη διάλεξη, αφού σε αυτήν θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν όλους μας» εξηγεί ο κ. Πιερέττης.

Η διάλεξη αφορά τόσο τους προπονητές όλων των ηλικιών όσο και τους γονείς.

Υποστηρικτές είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ο Δήμος Παραλιμνίου, ο οποίος φιλοξενεί τη διάλεξη.

 

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
X
X