ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς κιγκλιδώματα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας για το Απόλλωνας – Ομόνοια.

Η ανακοίνωση:

«Αστυνομική Ανακοίνωση- Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ Κυριακή 2.10.16 και ώρα 18:00 – Τσίρειο Στάδιο - 30/09/2016

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2.10.16 και ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30 και καλούνται οι οπαδοί να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης έχουν παραχωρηθεί 1300 εισιτήρια που αντιστοιχούν στο 10% της συνολικής χωρητικότητας του Σταδίου και θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα. Για τους φιλοξενούμενους θα ανοίξει μόνο η είσοδος 3 η οποία βρίσκεται στη νότια πλευρά της κερκίδας.

Για τους οπαδούς των δύο ομάδων θα ανοίξουν ταμεία εάν δεν προπωληθούν τα εισιτήρια.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κατά την αφιξοαναχώρηση τους να χρησιμοποιήσουν την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και να σταθμεύουν στην δυτική πλευρά του σταδίου. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο και από τον κόμβο Αγ. Φυλάξεως να κατευθύνονται νότια στην οδό Αγ. Φυλάξεως και δεξιά στην οδό Στέλιου Κυριακίδη.

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων που είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Είσοδο αρ.1 και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην είσοδο αρ. 3.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε

Επίσης μετά από απόφαση της Αστυνομίας δεν θα τοποθετηθούν τα σχετικά κιγκλιδώματα διαχωρισμού στην ανατολική εξέδρα, καθώς δεν έχουν εκδοθεί οι προβλεπόμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές για τον διαχωρισμό της ανατολικής εξέδρας».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
X
X