ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν υπάρχει ματς που δεν πρέπει να χάσεις»...

Σε περίοπτη θέση στη δεκάδα των ομορφότερων κερκίδων της εβδομάδας που μας πέρασε, βάσει της «ετυμηγορίας» γαλλικής ιστοσελίδας που ασχολείται με το θέμα, βρέθηκαν Δυτική και Ανατολική εξέδρα του Τσιρείου που «στέγασαν» τους οπαδούς της ΑΕΛ και του Απόλλωνα στο λεμεσιανό ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η «lagrinta.fr» δημοσίευσε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν τη δεκάδα των κορυφαίων οπαδών της εβδομάδας και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των δύο μεγάλων της Λεμεσού ήταν αρκετή για να τους χαρίσει την τέταρτη θέση. Όπως σημειώνεται, τα κριτήρια για την επιλογή αφορούν την πρωτοτυπία, την επινοητικότητα, την ποιότητα των κορεό και το επίπεδο δυσκολίας της εκτέλεσής τους.

«Αν υπάρχει όντως ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσεις στο μικρό νησί της Κύπρου, είναι το ντέρμπι της Λεμεσού. Αυτή τη φορά, ήταν η ΑΕΛ η νικήτρια απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι οπαδοί των δύο ομάδων ξεσπάθωσαν. Στην πλευρά της ΑΕΛ υπήρχε ένα λιοντάρι (το παρατσούκλι της ομάδας) με ένα ρόπαλο στο ένα χέρι και το κεφάλι του θεού Απόλλωνα στο άλλο και ένα πανό που έγραφε «ταΐστε τους στα λιοντάρια». Η πλευρά του Απόλλωνα ετοίμασε ένα ομοίωμα της πόλης με την αναγραφή Θύρα 1», αναφέρει το σχετικό κομμάτι της ιστοσελίδας για το ντέρμπι της Λεμεσού.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι οπαδοί των Ραπίντ Βιέννης (με Πόλτεν), Σπόρτινγκ Χιχόν (με Μπαρσελόνα), Ααράου (με Ζυρίχη), Παρτιζάνι και Τιράνα (στο μεταξύ τους παιχνίδι), Ούσμα (με Χαμρά, για το πρωτάθλημα Αλγερίας), Σππάρτα Πράγας (με Σλάβια), Λεχ Πόζναν και Άρκα Γκτίνια (στο μεταξύ τους παιχνίδι), Βίσλα Κρακοβίας (με Λέγκια) και Άουγκσμπουργκ (με Ντάρμσταντ).

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X