ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ανοικτό» το Super Cup

Από ανοικτή ζώνη και συγκεκριμένα από το κανάλι Σίγμα, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας Super Cup, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ. Στις 10/08 το βράδι το ματς, ενώ θα εκδοθούν οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων.

Όλες οι λεπτομέρειες:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία της ΚΟΠ σύσκεψη για τα οργανωτικά θέματα του αγώνα Super Cup μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.

Στη σύσκεψη, η οποία έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά, εκπροσωπήθηκαν, πέραν της Ομοσπονδίας, τα διαγωνιζόμενα Σωματεία και το Στάδιο ΓΣΠ.

Ο αγώνας θα γίνει στις 10 Αυγούστου, στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Σίγμα.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στους δύο ήρωες δασοπυροσβέστες Μάριο Αριστοτέλους και Ανδρέα Σοφοκλέους που έχασαν την ζωή τους στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Σολέας.

Μετά από κλήρωση, οι φίλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το βόρειο πέταλο και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ την ανατολική κερκίδα και το νότιο πέταλο.

Μετά από απόφαση της ΚΟΠ, θα εκδοθούν οικογενειακά πακέτα εισιτηριών. Τα πακέτα θα κοστίζουν 15 ευρώ και με αυτά, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο οικογένειες  με δύο παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.

Τα οικογενειακά πακέτα θα είναι για τη δυτική κερκίδα κάτω διάζωμα και για την ανατολική. Για τα υπόλοιπα εισιτήρια, η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 15 ευρώ.

Όσοι αγοράσουν οικογενειακό πακέτο, θα παίρνουν στις εισόδους του Σταδίου αναμνηστικές φανέλες του Super Cup, ως δώρο από την ΚΟΠ.

Το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με κίτρινες στολές και ο Απόλλωνας με μπλε».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Ήρθε κανονικά ο Καρ

Απόλλων: Ήρθε κανονικά ο Καρ

Στο νησί μας βρίσκεται ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος εάν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X