ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εναρμονίζει τον κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ με της ΦΙΦΑ

Ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να φροντίσει ώστε ο κώδικας δεοντολογίας της ΕΠΟ να εναρμονιστεί με αυτόν της ΦΙΦΑ, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, σύμφωνα με δημοσίευμα του «sport-fm.gr».

Αναλυτικά:

Ταξίδι-αστραπή των Κωστάκη Κουτσοκούμνη και Άντζελο Ρηγόπουλου στην Ελλάδα, με τους εκπροσώπους της FIFA να πηγαίνουν στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να «τσεκάρουν» τον κώδικα δεοντολογίας, ώστε να εναρμονιστεί με εκείνον της παγκόσμιας ομοσπονδίας!

Στη συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Λουΐζα Ιωαννίδου και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη, μαζί με τη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας, έγινε ένας εξονυχιστικός έλεγχος στον κώδικα δεοντολογίας, με την κα. Ιωαννίδου να κάνει την εναρμόνιση στα ελληνικά.

Οι κ.κ. Κουτσοκούμνης και Ρηγόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr, άναψαν το πράσινο φως για να γίνει η μετάφραση και να αποσταλεί ο εναρμονισμένος κώδικας στη FIFA, η οποία με τη σειρά της θα δώσει το τελικό «ΟΚ», ώστε η Επιτροπή Δεοντολογίας να αρχίσει να καλεί τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου.

Αυτό αναμένεται να γίνει σε τρεις εβδομάδες, ενώ οι πρώτοι που θα κληθούν από την Επιτροπή είναι τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Προύντζος, τα μεγαλοστελέχη της ομοσπονδίας, Παπανικολάου και Υφαντής και τρεις διαιτητές, οι Σπάθας, Δημητρόπουλος και Γιάχος.

Μετά τη συνάντηση στο πάρκο Γουδί, οι Κουτσοκούμνης και Ρηγόπουλος συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και στη συνέχεια αναχώρησαν από την Αθήνα.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.