ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Τότι για το μέλλον του

Στον αέρα άφησε ο Φρανσέσκο Τότι το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του, στο τέλος της σεζόν.

Ο εμβληματικός καπιτάνο της Ρόμα, βρέθηκε σε ειδική φιλανθρωπική εκδήλωση στη Ρώμη και όπως είναι λογικό ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από όλους τους παρευρισκομένους.

«Η Ρόμα είναι πάνω απ’όλα. Θα υπάρξει χρόνος να το συζητήσουμε» απάντησε σε σχετική λοιπόν ερώτηση με την απόσυρση του ο 40χρονος Ιταλός, ενώ στο αν το ματς κόντρα στην Τζένοα στις 28 Μαΐου θα είναι το τελευταίο του αποκρίθηκε... «δεν ξέρω»

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Τότι λήγει στις 30 Ιουνίου. Την ίδια ώρα που τα ιταλικά Μέσα έκαναν λόγο για έγκριση του νέου τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Μόντσι, ούτως ώστε ο Τότι να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του μετά το τέλος της σεζόν, αλλά από άλλο πόστο.

Ωστόσο η αινιγματική στάση του «καπιτάνο» και το γεγονός ότι απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα σε ερωτήσεις που αφορούν το μέλλον του πυροδότησε σενάρια και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί εκ νέου μέσω του λογαριασμού του στα social media, για να παρατείνει την αγωνία και το «μυστήριο» στην υπόθεση.

«Σήμερα απάντησα σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον μου με ένα αστείο. Το μόνο που γνωρίζω είναι, πως την Κυριακή έρχεται στην Ρώμη η Γιούβε και εγώ σκέφτομαι μόνο αυτό, επειδή έχουμε φτάσει στο τέλος του πρωταθλήματος και Ρόμα έρχεται πρώτη από οτιδήποτε άλλο. Τα υπόλοιπα έπονται, και θα υπάρξει χρόνος να τα συζητήσουμε» έγραψε ο Τότι στο twitter.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση