ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος εποχής για Τότι!

Υποστολή σημαίας για τη Ρόμα! Μετά από μια ζωή ολόκληρη στους «τζιαλορόσι», ο Φραντσέσκο Τότι βάζει τέλος στην καριέρα του στο φινάλε της τρέχουσας περιόδου. Την ανακοίνωση έκανε ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι. 

«Ήδη γνώριζα όταν ανέλαβα ότι υπήρχε συμφωνία με τη διοίκηση ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του χρονιά ως παίκτης και μετά θα αναλάμβανε διοικητικό πόστο. Ο Φραντσέσκο είναι η Ρόμα, θέλω να είναι όσο πιο κοντά στην ομάδα γίνεται και να μάθω έστω και 1% από όσα γνωρίζει», ανέφερε ο Μόντσι. 

Ο 40χρονος Τότι αναμένεται να δώσει το τελευταίο του ματς με τη Ρόμα την Κυριακή 28 Μαΐου απέναντι στην Τζένοα στο «Ολίμπικο». 

Ο «καπιτάνο» εντάχθηκε το 1989 στις ακαδημίες της Ρόμα και αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας από το 1992 έχοντας κατακτήσει μαζί της ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ μετρώντας 783 συμμετοχές και 307 γκολ με τη φανέλα της. 

Επίσης φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας 58 φορές με 9 γκολ αποτελώντας βασικό στέλεχος των «ατζούρι» όταν κατέκτησαν το Μουντιάλ το 2006.

www.sport-fm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X