ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μανωλάς: «Η Ρόμα ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Από τις προθέσεις της διοίκησης της Ρόμα εξαρτάται το μέλλον του στην ομάδα, όπως τόνισε ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής αμυντικός μίλησε για τους δύο δρόμους που έχουν οι «τζιαλορόσι», για τον στόχο τους Κυπέλλου και του Champions League αλλά και για το μέλλον του συμπαίκτη του Ράτζα Ναϊνγκολάν.

«Το μέλλον μου εξαρτάται απ’ τους ανθρώπους της Ρόμα. Αν θέλουν να με κρατήσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν πάλι θελήσουν να με πωλήσουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι δύσκολο να πεις πως πάμε για το πρωτάθλημα, αφού η Γιουβέντους είναι δυνατή και δεν “σκορπάει” βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League, ενώ έχουμε και τον πολύ σημαντικό ημιτελικό με την Λάτσιο για το Κύπελλο. Μπορούμε να γυρίσουμε το 2-0, είμαστε πιο δυνατοί και πρέπει να το αποδείξουμε στο χορτάρι», είπε στο «Sports Mediaset».

Όσο για τα σενάρια που θέλουν τον Ναϊνγκολάν να πηγαίνει στην Αγγλία τόνισε: «Στον Ράτζα δεν αρέσει η βροχή, όμως είναι μέσα στους καλύτερους μέσους του κόσμου και μπορεί να παίξει στις καλύτερες ομάδες. Μπορεί να τα καταφέρει, επειδή είναι φαινόμενο. Ας είμαστε ειλικρινείς δεν είναι η Ρόμα στα ίδια στάνταρ με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Ρεάλ».

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X