ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Aρνήθηκε να παίξει ο Τότι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ζήτησε από τον Φραντσέσκο Τότι να μπει αλλαγή στο παιχνίδι της Ρόμα με την Παλέρμο, αλλά ο «καπιτάνο» αρνήθηκε...

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», σύμφωνα με το οποίο υπάρχει νέο επεισόδιο στις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός έκανε νόημα στον Τότι στο 75'ο λεπτό για να κάνει ζέσταμα και να περάσει ως αλλαγή, με τον αρχηγό των Ρωμαίων να απαντά ότι τον πονά η μέση του και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα...

Ουδείς, βέβαια, μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο 40χρονος ποδοσφαιριστής όντως πονούσε ή αν απλά δεν ήθελε να κάνει το χατίρι του προπονητή του, ο οποίος δεν τον υπολογίζει για βασικό.

«Δεν θα αναλύσω περισσότερο το θέμα, διότι στο παρελθόν ό,τι έχω πει έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Νομίζω ότι καθώς έκανε ζέσταμα ένιωσε ενόχληση στη μέση και προτίμησε να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο. Μου απάντησε αρνητικά κι απλά επέλεξα άλλο παίκτη για αλλαγή] ήταν το σχόλιο του Σπαλέτι, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση