ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα σενάρια για Μανωλά!

Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Μανωλάς θεωρείται κλεισμένος από την Ίντερ, στον βρετανικό Τύπο επανέρχεται στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον των Τσέλσι κι Άρσεναλ.

Πρώτο το SDNA είχε αποκαλύψει ότι ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ο οποίος είναι από τους πλέον περιζήτητους αμυντικούς των ευρωπαϊκών γηπέδων, οδεύει προς την Ίντερ, με ένα ποσό ρεκόρ για μεταγραφή Έλληνα παίκτη (τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ).

Στη συνέχεια ακολούθησε κι ο ιταλικός Τύπος που έκανε επίσης λόγο για την επικείμενη προσφορά των "νερατζούρι" και τις συζητήσεις που έχουν ήδη γίνει, ωστόσο την ίδια στιγμή οι Άγγλοι επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των "μεγάλων" του Νησιού για τον διεθνή άσο.

Τσέλσι κι Άρσεναλ άλλωστε "ζαχάρωναν" από το περασμένο καλοκαίρι τον Μανωλά, εν τέλει όμως κατέληξαν σε άλλες περιπτώσεις. Με τον Τζον Τέρι όμως να οδεύει προς αποχώρηση από τους "μπλε" και τον Μερτεζάκερ να βγάζει συνεχώς θέματα τραυματισμού, τα βλέμματα στρέφονται εκ νέου στον 25χρονο αμυντικό της Ρόμα κι όπως σημειώνεται αναμένεται να γίνει κίνηση το προσεχές διάστημα.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X