ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμία πρόταση για Μανωλά, μιλάμε για ανανέωση συμβολαίου»

Με αφορμή το σενάριο περί ενδιαφέροντος (και) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μάουρο Μπαλντισόνι διευκρίνισε ότι οι Τζιαλορόσι δεν έχουν δεχτεί πρόταση για τον Έλληνα διεθνή στόπερ.

«Ο Μανωλάς είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι φυσιολογικό να παρακολουθείται από διάφορες ομάδες και να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τους. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε λάβει κάποια προσφορά για τον Μανωλά. Ούτε κάποιος μας έχει ρωτήσει για αυτόν. Εξάλλου δεν ενδιαφερόμαστε να τον πουλήσουμε. Δεν είναι ευχάριστο να χάνεις καλούς παίκτες. Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εξίσου σημαντική και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Με τον Μανωλά έχουμε ήδη συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχουν φυσικά αρκετοί παράγοντες που παίζουν ρόλο και κάνουν περίπλοκες τέτοιες διαπραγματεύσεις, όπως ο οικονομικός. Πάντως, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία επαφή για την πώληση του Μανωλά», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Ρόμα.

Το συμβόλαιο του Μανωλά με τον ιταλικό σύλλογο λήγει το 2019. Οπότε προφανώς η Ρόμα θέλει να του κάνει από τώρα επέκταση με αύξηση των αποδοχών του, αλλά και της ρήτρας αποδέσμευσής του.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση