ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μανωλάς: «Καλύτερη η Ρόμα από τη Γιουβέντους»

Εντός γηπέδου η Ρόμα έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουβέντους δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς στο περιθώριο συνέντευξής του στην ιστοσελίδα των Ρωμαίων.

«Στη Ρόμα υπάρχει συνέπεια, έχουμε τη σωστή νοοτροπία, τη σωστή αντιμετώπιση στα ματς. Είμαστε πιο δυνατοί από όλους. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί, αλλά έχουμε δει ότι εντός γηπέδου παίζουμε καλύτερα από όλους. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια που είσαι χειρότερος και μπορείς να χάσεις όταν είσαι καλύτερος. Ήμασταν καλύτεροι στη Φλωρεντία και την Έμπολι, αλλά χάσαμε πέντε πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Παράλληλα, ο ηγέτης της άμυνας των «τζιαλορόσι» ερωτηθείς για τον τραυματισμό του τόνισε ότι σε περίπου μία εβδομάδα θα είναι εκ νέου στη διάθεση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ αναφέρθηκε και στον κρίσιμο μήνα που έρχεται για την ομάδα του.

«Δυστυχώς τραυματίστηκα, αλλά τώρα αναρρώνω, χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι αμυντικός και πρέπει πάντα να έρχεσαι σε επαφή με την μπάλα με το κεφάλι. Όταν έχεις σπάσει τη μύτη σου, πάντα έχεις φόβο. Θα χρειαστώ ακόμα μια εβδομάδα και θα είμαι στη διάθεση του προπονητή με την Αταλάντα. Νομίζω ότι πρόκειται για τον πιο σημαντικό μήνα. Μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση στα πέντε επόμενα ματς, η ομάδα θα τα πάει καλύτερα».

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση