ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ναϊγκολάν κόψε τον τσιγάρο»

Οι εποχές που ο Ράτζα Ναϊγκολάν απολάμβανε το τσιγαράκι του πέρασαν ανεπιστρεπτί, αφού ο νέος τεχνικός της εθνικής Βελγίου επέβαλλε αντικαπνιστική πολιτική που φέρει και χρηματικό πρόστιμο!

Και ποιος δεν θυμάται τον 28χρονο μέσο της Ρόμα και Βέλγο διεθνή, Ράτζα Ναϊγκολάν να καπνίζει on camera εν μέσω Euro 2016;

Αυτό είδε προφανώς και ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνες, και αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του προς αποφυγήν ανεπιθύμητων περιστατικών!

Έτσι ο Μαρτίνες, εισήγαγε μια νέα «αντικαπνιστική» πολιτική, σύμφωνα με την οποία όποιος παίκτης «πιαστεί» να «φουμάρει» θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ.

Σε περίπτωση μάλιστα που απολαμβάνει το τσιγαράκι μετά συνοδείας αλκοολούχου ποτού, τότε το ποσό διπλασιάζεται στα 2000 ευρώ!

Μπορεί επί Βίλμοτς, ο Ναϊγκολάν να μην είχε τέτοια θέματα, όμως ο Μαρτίνες δεν τα σηκώνει αυτά, καθώς θέλει τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες και να μην διακινδυνεύουν την φυσική τους κατάσταση για τις εφήμερες «ηδονές»...

Τα πρόστιμα στην εθνική Βελγίου πέφτουν «βροχή», αφού σύμφωνα με το «lavenir.net», πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Αζάρ, γιατί φορούσε ρούχα μάρκας «Nike», τη στιγμή που χορηγός στην εθνική Βελγίου είναι η «Adidas»!

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X