ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μίλαν: Τέλος ο Μοντέλα – Ώρα για Γκατούζο

Τζενάρο Γκατούζο η λύση για τον πάγκο της Μίλαν

Από γκέλα σε γκέλα πηγαίνει η Μίλαν και έτσι μετά το 0-0 με την Τορίνο στο «Σαν Σίρο» βρίσκεται πλέον 6 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μάλιστα για μια τέτοια ομάδα, με τέτοιο μπάτζετ αυτό αποτελεί τεράστια αποτυχία.

Αποτέλεσμα φυσικά η απομάκρυνση του Μοντέλα. Κάτι που περίμεναν πολλοί εδώ και αρκετό καιρό έγινε σήμερα ίσως και με μεγάλη καθυστέρηση. Τη θέση του Μοντέλα στον πάγκο θα πάρει ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν, παίρνει «μετάθεση» από τις ακαδημίες της Μίλαν στην πρώτη ομάδα καθώς είχε αναλάβει το καλοκαίρι το πόστο αυτό. Βέβαια είναι άξιο απορίας το πως ένας προπονητής όπως ο Γκατούζο που δεν έχει να επιδείξει κάτι στην καριέρα του μπορεί να αναλάβει την Μίλαν. Φυσικά εδώ η συζήτηση πάει σε άλλο επίπεδο μιας και υπάρχει ο Ζιντάν στην Ρεάλ με πολύ διαφορετικές συγκυρίες. Θυμίζουμε ότι ο πρώην αμυντικός της Μίλαν, στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Σιόν, ΟΦΗ, Παλέρμο και Πίζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

Την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο που αγωνίζεται στην κινέζικη Nτάλιαν Γιφάνγκ εξετάζει η Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. ...
 |  ΜΙΛΑΝ
X