ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Μετάνιώσε που αγόρασε τον Μπονούτσι»

Την πεποίθηση πως η Μίλαν ήδη «κλαίει» τα λεφτά που ξόδεψε για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, εξέφρασε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Νάπολι, Πιερπάολο Μαρίνο.

Σίγουρος πως η Μίλαν μετάνιωσε που αγόρασε τον Λεονάρντο Μπονούτσι, δήλωσε ο Πιερπάολο Μαρίνο, ο οποίος πιστεύει πως στην ομάδα του Μιλάνου θα εύχονταν να είχαν δώσει τα χρήματα του Ιταλού αμυντικού (42 εκατ. ευρώ), για να αποκτήσουν έναν καλύτερο επιθετικό.

«Νομίζω ότι η Μίλαν έχει ήδη μετανιώσει που αγόρασε τον Μπονούτσι» είπε αρχικά στη «Rai Sport» ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής των Νάπολι και Ουντινέζε και συμπλήρωσε:

«Ο Μοντέλα δεν ήθελε να πάει σε σύστημα με τρείς κεντρικούς αμυντικούς, αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του με την έλευση του Μπονούτσι, όμως ακόμα κι αυτό δεν είναι αρκετό».

Συνεχίζοντας ο 63χρονος Ιταλός τόνισε πως αν το δίδυμο Μιραμπέλι και Φασόνε μπορούσαν να αλλάξουν την απόφαση τους, θα το είχαν ήδη κάνει και θα έδιναν τα χρήματα αυτά για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού.

«Νομίζω ότι αν ο Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι και ο Μάρκο Φασόνε μπορούσαν να πάνε πίσω στο χρόνο, θα ξόδευαν τα λεφτά για τον Μπονούτσι σε κάποιον επιθετικό πρώτης γραμμής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρίνο.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X