ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γκατούζο: «Δεν θέλω να χάνω ούτε από τον γιο μου»

Ο νέος προπονητής της Μίλαν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και θύμισε παλιό, καλό Γκατούζο...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Τζενάρο Γκατούζο προκάλεσε αντιδράσεις όλων των τύπων. Υπήρχαν εκείνοι που απόρησαν με την επιλογή, εκείνοι που ενθουσιάστηκαν ενθυμούμενοι τον καιρό που ήταν παίκτης της Μίλαν, υπάρχουν και οι άλλοι που περιμένουν να ακούσουν το όνομα του επόμενου.

Ο ίδιος δείχνει να κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του σε όλους τους παραπάνω και να επικεντρώνεται μόνο στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το να συνεφέρει την ομάδα.

«Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Πρέπει να γίνουμε σύνολο, να βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο ενωμένοι. Χρειαζόμαστε ένα πνεύμα μάχης, αλλά υπάρχει και το ταλέντο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής των Μιλανέζων.

Ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε τονίζοντας ότι το πνεύμα του «μαχητικού Γκατούζο» ως παίκτη συνεχίζει να υπάρχει: «Δεν θέλω να χάνω ποτέ, ούτε και στο επιτραπέζιο ποδόσφαιρο με τον γιο μου!», τόνισε.

Όσο για εκείνους που αμφισβητούν τις προπονητικές του ικανότητες, είχε και γι’ αυτό μια απάντηση: «Σπούδασα για να γίνω προπονητής, δεν μου χάρισαν την άδεια. Δεν προετοιμάζεσαι για τους αγώνες μόνο με την καρδιά και την αποφασιστικότητα. Πρέπει να δουλεύεις στη φυσική, τεχνική και τακτική προετοιμασία».

Ο Γκατούζο θα κάνει ντεπούτο στον πάγκο της Μίλαν την Κυριακή στην έδρα της Μπενεβέντο η οποία είναι ουραγός της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X