ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εάν δεν πέσει «καμπάνα» από UEFA πάει για Κόντε ή Αντσελότι η Μίλαν

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ξεκαθαρίσει εάν θα τιμωρηθεί από την UEFA η Μίλαν

Ο κίνδυνος να τιμωρηθεί από την UEFA η Μίλαν για το financial fair play παίζει ρόλο στην επιλογή του προπονητή που έγινε και έφερε τον Γκατούζο στον πάγκο της.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport οι υπεύθυνοι των ροσονέρι πήραν την επιλογή αυτή ως προσωρινή και στο μυαλό τους βρίσκονται τα ονόματα των Κόντε και Αντσελότι.

Ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα όταν και πιστεύουν ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο να πέσει «καμπάνα» από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Υπάρχουν ήδη επαφές με τους δύο προπονητές, γράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ και επισημαίνει ότι εάν μάθουν ότι δεν θα επιβληθεί ποινή τότε θα προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις με έναν εκ των δύο τεχνικών.

Με τον Κόντε έχοντας προοπτική για έναρξη της συνεργασίας από το καλοκαίρι ενώ με τον Αντσελότι ακόμη και από τον Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

«Βλέπει» Καράσκο η Μίλαν

Την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο που αγωνίζεται στην κινέζικη Nτάλιαν Γιφάνγκ εξετάζει η Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. ...
 |  ΜΙΛΑΝ
Μίλαν για Λοσάνο!

Μίλαν για Λοσάνο!

Στο παγκόσμιο κύπελλο είχε κάνει τους Μεξικανούς να πίνουν τεκίλα στο όνομα του και η ώρα για μια μεγάλη μεταγραφή έφθασε! ...
 |  ΜΙΛΑΝ
Επαφές Μίλαν με Φάμπρεγας!

Επαφές Μίλαν με Φάμπρεγας!

Η διοίκηση των Ιταλών είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του μέσου της Τσέλσι προσφέροντάς του συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ...
 |  ΜΙΛΑΝ
X