ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποθέωσε τον Γκατούζο ο Μπονούτσι

Σε απόλυτο αναμορφωτή της Μίλαν τείνει να εξελιχθεί ο Τζενάρο Γκατούζο και ο αρχηγός της ομάδας, Λεονάρντο Μπουνούτσι απέδωσε τα εύσημα στον Ιταλό τεχνικό.

Οι «ροσονέρι» συνεχίζουν την προσπάθεια κατάληψης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ξεπέρασαν το εμπόδιο της Σαμπντόρια και παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις από τις 23 Δεκεμβρίου. Η συνταγή για αυτή την επιτυχία έχει ονοματεπώνυμο κατά τον Μπονούτσι.

«Από τότε που ανέλαβε ο Γκατούζο, έχουμε αλλάξει τελείως. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και αυτό πιστώνεται σε αυτόν. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Μας έδωσε τη σωστή νοοτροπία, μας βελτίωσε τη φυσική κατάσταση και βασικά ό,τι άλλο μας έλειπε. Δεν ήμασταν ομάδα πριν από αυτόν και τώρα έχουμε δουλέψει να λειτουργούμε ως σύνολο.

Ο προπονητής πάτησε τα σωστά κουμπιά, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η Μίλαν δεν ήταν αυτή που έπαιζε στην αρχή της χρονιάς και μας έδωσε νέες ιδέες», σχολίασε μεταξύ άλλων στο Mediaset ο διεθνής στόπερ, αναγνωρίζοντας μάλιστα πως ο «Ρίνο» έχει βοηθήσει και τον ίδιο να επικεντρωθεί μόνο στα αγωνιστικά ζητήματα.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X