ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγγλοι και Ισπανοί ορέγονται Άντρε Σίλβα

Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα έχουν βάλει στο μάτι τον επιθετικό της Μίλαν

Κυριάκος Τοφή

Στα 21 του χρόνια, ο Άντρε Σίλβα έχει καταφέρει ήδη να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς το καλοκαίρι άφησε την πατρίδα του και την Πόρτο, ώστε να γίνει κάτοικος Μιλάνου. Ο ταλαντούχος κεντρικός επιθετικός πήρε φανέλα βασικού σε τρεις φετινούς αγώνες της Μίλαν αλλά αγνοεί ακόμη το γκολ, προερχόμενος από μια σεζόν με δεκαέξι παραβιάσεις αντίπαλων εστιών μόνο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Οι «ροσονέρι» εκταμίευσαν το καλοκαίρι 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους και η κίνηση αυτή ενδεχομένως να μην αργήσει να αποδειχθεί και επενδυτική. Σε συνδυασμό δε με το προβληματικό ξεκίνημα στη χρονιά παρά τα 200 εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι, δεν αποκλείεται η Μίλαν να μην αρνηθεί τη συζήτηση έστω, της μετακίνησης του Πορτογάλου, με ενδιαφέρον να υπάρχει από Αγγλία και Ισπανία.

Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ είναι δύο σύλλογοι που παρακολουθούν διακριτικά την πορεία του Άντρε Σίλβα, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ηπείρου.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

«Χτυπάει» Στάριτζ η Μίλαν!

«Χτυπάει» Στάριτζ η Μίλαν!

Το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ τον ερχόμενο Ιανουάριο εξετάζουν οι άνθρωποι της Μίλαν!
 |  ΜΙΛΑΝ
Αποθεώθηκε ο Κακά

Αποθεώθηκε ο Κακά

Επιστρέφοντας στο «Σαν Σίρο», φορώντας ξανά τη ροσονέρο φανέλα και επαναφέροντας μνήμες από την θητεία του στη Μίλαν, ο ...
 |  ΜΙΛΑΝ