ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κράζουν» Ντοναρούμα οι οργανωμένοι

Η άρνηση του Τζίτζιο Ντοναρούμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν εξόργισε τους οργανωμένους οπαδούς των «ροσονέρι».

Ευθεία επίθεση στον Τζίτζιο Ντοναρούμα και τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, εξαπολύουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν, μετά την άρνηση του 18χρονου γκολκίπερ να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

«Είναι παράξενο που-μόλις λίγες μέρες μετά το αντίο του Τότι με δάκρυα μπροστά στο κοινό του-ένα 18χρονο παιδί προτιμά τα χρήματα από το να του φέρονται σαν Θεό οι φίλαθλοι της ομάδας του. Για έναν αθλητή η αγάπη του κόσμου δεν κοστολογείται και καλούμαι τον Ντοναρούμα να σκεφτεί τι στερείται με αυτή τη στάση του», αναφέρουν μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανακοίνωσή τους οι Ultras της Μίλαν.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση πρόσφερε 25 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια στον Ντοναρούμα, αλλά ο Ιταλός πορτιέρο με παραίνεση του μάνατζέρ του αποφάσισε να μην υπογράψει πουθενά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα μπορεί να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του.

sport-fm.gr

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X