ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Ντοναρούμα προκάλεσε ζημιά 100 εκατομμύρια ευρώ»!

Άμεση απάντηση στους ισχυρισμούς του μάνατζερ του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος έκανε λόγο για απειλές προς τον ίδιο και τον πελάτη, του έδωσε η Μίλαν μέσω του διευθυντή της Μάρκο Φασόνε.

Οι «ροσονέρι» ξεκαθάρισαν πως ουδέποτε κανείς απείλησε τον Ιταλό τερματοφύλακα ή τον εκπρόσωπό του, ενώ ανέφεραν πως εξαιτίας της συμπεριφοράς του 18χρονου, ο σύλλογος υπέστη ζημιά ύψους εκατό εκατομμυρίων ευρώ!

Όσον αφορά τον «Τζίτζιο», ο εκτελεστικός διευθυντής των κοκκινόμαυρων δήλωσε: «Η Μίλαν έκανε αρκετά προκειμένου να προστατεύσει τον Ντοναρούμα και την οικογένειά του και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ώστε να μεταφέρουμε σε εκείνον και στους δικούς του την ευχαρίστησή μας που θα έμενε μαζί μας. Δεν υπήρχαν απειλές και η θέση μας είναι σαφής. Ο Ντοναρούμα από την πλευρά του κλαμπ δεν πωλείται, οπότε θα είναι στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν».

Στη συνέχεια ο Φασόνε αναφέρθηκε στον νεαρό «πορτιέρε» λέγοντας: «Ο προπονητής Μοντέλα θα αποφασίσει εβδομάδα με τη εβδομάδα, για εμένα όμως ο Ντοναρούμα μπορεί να παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε ωστόσο να ρισκάρουμε τίποτα, πρέπει να βρούμε έναν νέο τερματοφύλακα. Δεν μπορούμε να μείνουμε με έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει και που ίσως σκέφτεται την Ρεάλ».

Δεν παρέλειψε ασφαλώς να ρίξει τα «βέλη» του και στον μάνατζερ του Ντοναρούμα Μίνο Ραϊόλα: «Από αυτά που λέει ο Ραϊόλα φαίνεται ότι έχει πολύ άγχος. Κανείς δεν αμφισβήτησε της νομιμότητα της απόφασης του Ντοναρούμα. Ωστόσο άλλο η νομιμότητα και άλλο η ηθική. Θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς να βλάψει το κλαμπ. Η συμπεριφορά του προκάλεσε ζημιές 100 εκατομμύρια ευρώ στη Μίλαν. Αν ο Ντοναρούμα αξίζει τόσο πολύ στα 18 του είναι και χάρη σε αυτό το κλαμπ. Θα ήταν αρκετό να είχε πει ότι δεν ήθελε να μείνει και θα τον ανανεώναμε με μια λογική ρήτρα. Τώρα η Ρεάλ δεν θα μας πληρώσει και τα χρήματα θα πάνε στην τσέπη του ατζέντη, ενώ κανονικά αυτά τα χρήματα θα επενδύονταν στο ιταλικό ποδόσφαιρο».

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X