ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέταρτη χρονιά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου είπαν για μία ακόμα χρονιά «arrivederci» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτυγχάνοντας να βρεθούν έστω στα προκριματικά αυτής για τέταρτη διαδοχική σεζόν. 

Και οι δύο μαζί μετρούν δέκα κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης, με τους «ροσονέρι» να έχουν κατακτήσει επτά φορές την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» και τη συμπολίτισσα Ίντερ τρεις. Και όμως, η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας δεν θα έχει εκπροσώπηση στο Champions League για τέταρτη σερί χρονιά! 

Η Μίλαν δεν λαμβάνει μέρος στο κορυφαίο τουρνουά της ηπείρου από τη σεζόν 2013- 2014! Τον Μάιο του 2013, με προπονητή τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι κοκκινόμαυροι κατάφεραν να τερματίσουν μπροστά από τη Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική του Campionato χάρη σε μία εκτός έδρας νίκη επί της Σιένα, με τη τελική διαφορά από τους «Βιόλα» να είναι μόλις δύο βαθμοί (72 έναντι 70). 

Ακόμα χειρότερα για τους συμπολίτες «νερατζούρι» οι οποίοι δεν έχουν κουνήσει σεντόνι από το 2011, όταν είχαν τερματίσει στη δεύτερη θέση της Serie A, πίσω από τα «ξαδέρφια», ένα χρόνο μετά το επικό τρεμπλ που είχε την σφραγίδα του Ζοζέ Μουρίνιο. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση