ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και νέο γήπεδο οι Κινέζοι στη Μίλαν

Οι νέοι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Μίλαν φαίνεται πως έχουν μπει ορεξάτοι στο χώρο του ποδοσφαίρου και της ιταλικής ομάδας, καθώς στα βραχυπρόθεσμα πλάνα τους περιλαμβάνεται και κατασκευή νέου γηπέδου.

Στη χθεσινή τους παρουσίαση, όπου έκαναν γνωστό το πλάνο και τη στρατηγική τους, ενημέρωσαν πως θέλουν να φέρουν στη Μίλαν παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Παράλληλα όμως, έχουν στα σκαριά και ένα ακόμα πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο, την κατασκευή νέου γηπέδου για τους «ροσονέρι». Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας Μάρκο Φασόνε στη «Gazzetodellosport», σχεδιάζουν τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου σε συνεννόηση με την τοπική κοινότητα και την Ίντερ, είτε στο χώρο που στεγάζεται το θρυλικό Σαν Σίρο, είτε σε άλλο χώρο στο Μιλάνο.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες της πόλης, Μίλαν και Ίντερ, αγωνίζονται στο Σαν Σίρο, το οποίο νοικιάζουν από το δήμο του Μιλάνου. Για αυτό άλλωστε, υπάρχει και η ανάγκη κατασκευής ενός ιδιόκτητου γηπέδου που θα αποφέρει περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις και εισιτήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X