ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθησυχάζει ο Σίλβιο

Η Μίλαν αναμενόταν να αλλάξει χέρια την Παρασκευή, ωστόσο το deadline πέρασε χωρίς οι Κινέζοι της Sino-Europe Sports να καταβάλλουν τα άλλα 100 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να πάρουν οριστικά στα χέρια τους τον σύλλογο.

Ο Μπερλουσκόνι φέρεται να έστειλε τελεσίγραφο στους Κινέζους μέχρι την επόμενη Παρασκευή 10 Μαρτίου προκειμένου να πληρώσουν την τρίτη δόση που απομένει, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, η εξαγορά μπορεί να μην προχωρήσει.

Ωστόσο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας πως η μικρή καθυστέρηση που παρατηρείται δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη συμφωνία.

«Το κινεζικό γκρουπ ζήτησε μια μικρή αναβολή και δεν βλέπω κάτι το ανησυχητικό σε αυτό. Οι επενδυτές έχουν ήδη καταβάλει κάποια σεβαστά ποσά που αποδεικνύουν ότι οι διαθέσεις τους είναι σοβαρές. Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για μας, αλλά πάνω από όλα και για τους οπαδούς της Μίλαν», σχολίασε ο Μπερλουσκόνι.

Ο κινεζικός κολοσσός έχει ήδη βάλει στη Μίλαν τις δύο δόσεις ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ η κάθε μία και απομένει πλέον η τρίτη ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα της πώλησης των Ροσονέρι και η Μίλαν να αλλάξει ιδιοκτησία.

 

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση