ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mamma Mia! Διπλό με εννιά παίκτες η Μίλαν! (vid)

Τι κι αν έπαιζε με εννιά από το 59’; Η Μίλαν θύμισε την παλιά καλή ομαδάρα και αφού άντεξε στην πίεση της Μπολόνια, «χτύπησε» στο φινάλε με τον Πάσαλιτς και πήρε απίστευτη νίκη! 

Τι έκανε η Μίλαν! Οι ροσονέρι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 37’ και εννιά από το 59’ αλλά δεν… μάσησαν, άντεξαν στην πίεση της Μπολόνια και χτύπησαν στο φινάλε με τον Πάσαλιτς, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό (0-1). 

Το ματς είχε τρομερό ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Είχε, ωστόσο, και πολύ δύναμη και σκληρά μαρκαρίσματα, κάτι που στοίχησε στη Μίλαν μόλις στο 37’ με τον Παλέτα να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες (δεύτερη κίτρινη)! Οι ροσονέρι δεν το έβαλαν κάτω και παρότι αγωνιζόντουσαν με αριθμητικό μειονέκτημα απειλούσαν με τον Ντεουλοφέου και τον Μπάκα στην κόντρα επίθεση. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα, είδε και τον Κούτσκα να αντικρίζει δύο κίτρινες μέσα σε έξι λεπτά και να αφήνει τη Μίλαν με εννιά! Ο Ντοναρούμα είχε… κατεβάσει τα ρολά, οι Μιλανέζοι άντεχαν στην απίστευτη πίεση της Μπολόνια και στο 89ο λεπτό έκαναν… κηδεία στη Μπολόνια! Ο Ντεουλοφέου έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Πάσαλιτς την έσπρωξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-0 και δίνοντας ένα απίθανο εκτός έδρας τρίποντο στη Μίλαν που θύμισε τα παλιά! 

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση