ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάρα και η μπίλια στο «Χ»

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε ένα αγώνα που τα είδαμε πραγματικά όλα (4 γκολ, πέναλτι, απόκρουση πέναλτι, αποβολή) η Τορίνο εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Μίλαν χάνοντας έτσι σπουδαία ευκαιρία να πλησιάσει την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Μιχαΐλοβιτς επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο τον Καρλάο αφού προτίμησε τον έμπειρο Ροσετίνι για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας, με το πιθανότερο να μετάνιωσε αργότερα την απόφασή του αυτή. Η Τορίνο μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έκλεισε την Μίλαν στα καρέ της με τον Μπελότι να κάνει το 1-0 στο 21’ και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπενάσι να γράφει το 2-0 για την ομάδα του Τορίνο. Το 32’ ο Λιάχιτς έχασε σπουδαία ευκαιρία να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι αλλά το πέναλτι του απέκρουσε ο Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν αφού η Μίλαν ήταν αυτή που κυριάρχησε και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 55’ ο Μπερτολάτσι έκανε το 2-1 δίνοντας ξανά ελπίδες στην ομάδα του. Στο 60’ η Μίλαν κέρδισε πέναλτι από τον Ροσετίνι με τον Μπάκα να εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει. Στο 89’ ο Ρομανιόλι δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ στα εναπομείναντα λεπτά.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση