ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Σπαρτάκ Μόσχας ο Αντριάνο

Έτοιμος να επιστρέψει στον ευρωπαϊκό βορρά είναι ο Λουίζ Αντριάνο, αφού Μίλαν, Σπαρτάκ Μόσχας και παίκτης τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, συναντήθηκε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ζιλμάρ Βελόζ, στο Ρίο ντε Ζανέιρο την Τετάρτη και έδωσαν τα "χέρια" για την πώληση του παίκτη στους Ρώσους.

Η Σπαρτάκ, με τεχνικό του πρώην βοηθό προπονητή σε Γιουβέντους και εθνική Ιταλίας, Μάσιμο Καρέρα, προσφέρει συμβόλαιο ύψους 4.500.000 ευρώ στον Βραζιλιάνο επιθετικό, με χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όπως και αυτό που είχε υπογράψει με τον ιταλικό σύλλογο το 2015.

Η Μίλαν είχε αποκτήσει τον 29χρονο επιθετικό έναντι 8.000.000 ευρώ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ είχε πληρώσει ακόμα 6.000.000 σε τρίτους που κατείχαν μέρος των δικαιωμάτων του. Η πώλησή του στη ρωσική ομάδα αναμένεται να φέρει στα ταμεία της 6.500.000 ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2016, οι Ιταλοί είχαν συμφωνήσει με τον κινεζικό σύλλογο Τζιάνγκσου Σούνινγκ (οι ιδιοκτήτες του είναι και μεγαλομέτοχοι στην Ίντερ) με ένα ποσό κοντά στα 14.000.000 ευρώ, ωστόσο ο παίκτης δεν συμφώνησε με την ομάδα και η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο τέσσερις φορές διεθνής επιθετικός είχε έξι σεζόν γεμάτες γκολ στην Ουκρανία, όταν αποκτήθηκε από τη Μίλαν, ωστόσο στν Ιταλία μετράει 36 συμμετοχές και 6 γκολ σε 1,5 χρόνο παρουσίας.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X